sunnuntai 9. helmikuuta 2014

Sukkapostaus


Tervepä taas pitkästä aikaa! Asiaa olisi vaikka kuinka, mutta valmista ei senkään vertaa. Kovasti paljon olen kutonut, mutta mitään isompaa en ole saanut valmiiksi vaikka uudenvuodenlupauksena olikin sukkien lisäksi yhden isomman työn saattaminen joka kuukausi valmiiksi. Miten kävi tammikuun? Ei tullut tehtyä kuin niitä sukkia, keskeneräiset ufot lojuvat edelleen koskemattomana kässäkorissa. Miten jatkuu helmikuu? Ufoihin en ole koskenutkaan, vaan tuli aloitettua Mesa, josta vielä puuttuu toinen hiha. Ja niin, sukkia, niitä syntyy jopa niin, että olen jopa etuajassa aikataulustani. Sukkaparihan sitä piti viikossa syntyä, mutta yli menee, jotta heilahtaa.

Ensimmäinen sukkapari jämälangoista on miesten kokoa 41-42


Malli Jämäsukat 5/48
Lanka ohuita sinisävyisiä sukkalangan jämiä
Menekki 64g
Puikot 2,5mm KnitPro sukkapuikot

Toiset valmistuneet jämälankasukat ovat kokoa 37Malli Jämäsukat 6/48
Lanka Ohutta mustaa ja kirjavia sukkalangan jämiä
Menekki 54g
Puikot 2,5mm KnitPro sukkapuikot

Tämän viikon kohokohta oli meidän Emmin synttärit, mittariin tuli pyöreät 10! Isoksi koiraksi Emmi on toki jo iäkäs, mutta elkeet ovat edelleen kuin nuorella koiralla!

Emmi 10v

Viime viikolla tuli hommattua myös pari kirjaa, joita olen jo pitkään haikaillut. Yleensä, lähinnä kai laiskuuttani, teen melkein kaikki neuleet oman pään mukann, mutta välillä voisin tehdä ihan ohjeenkin mukaan. Näissä kirjoissa kun löytyy valinnanvaraa


Ihanaa sunnuntain jatkoa ja mukavaa alkavaa viikkoa!

5 kommenttia:

 1. Voi mikä lutunen koiruli: niin herttaisen ja lempeän näköinen. Ihana!!!

  Mukavannäköisiä sukkia olet tehnyt.
  No... kirjoista ohjeen mukaan tai vinkkejä ottaen ja omilla mausteilla..... Aika näyttää ;)

  VastaaPoista
 2. Nättejä sukkia, erityisesti nuo siniset. Voiskos sen niin ajatella, että kun olet tehnyt 52 paria sukkia tänä vuonna, loppuvuoden voitkin sitten käyttää niiden ufojen parissa. ;) Meinaan, jos sukkientekointo säilyy ja niitä syntyy etuajassa jatkossakin. ;)

  VastaaPoista
 3. Ihanat nuo punasävyiset sukat!

  VastaaPoista
 4. Ihania sukkia ! Emmille onnittelut ja hyviä kirjaostoksia olet tehnyt. Minullakin on tuo Islantilaisia neuleita ja tykkään siitä kovasti. Mainio kirja.

  VastaaPoista
 5. Hei! Oikein kaniita sukkia blogissasi!

  VastaaPoista