maanantai 8. elokuuta 2011

Windsbraut Sommerwind

Pääsinpä sitten vihdoin viimein pingottamaan huivia uudella alustallani. Ei se nyt ihan mennyt niin kuin elokuvissa, mutta hyvältä vaikuttaa pienen alkukankeuden jälkeen. On tässä vielä vähän opettelemista. Sen huomasin, että ei ehkä kannata pingottaa paksun maton päällä. Tai ainakin kannattaa katsoa että koko pingotusalusta sopii matolle. Lisäksi tässä alustassa nuo numerot ovat irto-osia, joten maton reunassa olevat numerot vähän hankaloitti hommaa, mutta sujuihan se loppu viimein. Saattaa tämä huivi kyllä olla vähän toispuoleinen, mutta menköön tällä kertaa harjoittelun piikkiin.Tästä huivista tuli mielestäni ihana ja se on tosi kepoinen. Lanka kun on Dropsin uutukaista pitsilankaa, niin ilmavahan tästä sitten tuli. Kuvauskeli ulkona oli sen verran kostea, notta en viitsinyt heti lähteä huivia ulos sotkemaan, joten kuvat eivät tee tällä kertaa oikeutta tälle huiville.
Malli: Windsbraut Sommerwind (Ravelry)
Lanka: Drops Lace
Menekki: 50g
Puikot: 4,0 mm Knit Pro pyöröt

Tässäpä vielä vähän yksityiskohtia

Tämä huivi on KyJy#12 ja samalla se kuuluu myös Hulluun huivivuoteeni ja on järjestyksessään nro 37.

Ollaan me tehty myös vähän pihahommia.Emmi nääs keksi vähän myllätä kukkapenkkiä. Kuono on mullassa samoin sekä etu- että takatassut. On rontti vähän nolon näköinen, kun tiesi, että on tullut tehtyä semmoista hommaa, mihin lupaa ei ole. No, koira pääsi pesulle, siinä kastui niin koira kuin emäntäkin. Tulipahan kuurattua samalla myös pesuhuone!

10 kommenttia:

 1. Kaunis ja ilmava huivi! Noita alustoja minäkin olen miettinyt, mut eipä ole kaupassa osunut kohdalle, oisko syynä, etten käy Biltemassa... Kaikista paras pingoitusalusta on styrokslevyn tapainen, mutta tiiviimpi (sininen), mutta huiveille se on auttamattoman pieni.
  Koiranpesusta tulee aina mieleen se, et vaikka kuinka oli olevinaan koiraa kuivannut, niin aina se sai ravistettua kauheat määrät vettä itsestään väärään paikkaan. Mulla oli saksanpaimenkoira aikoinaan, nyt näitä pikkukisuja pestessä ei edes kastu.

  VastaaPoista
 2. Huivista tuli ihana! <3 Minun pitäisi neuloa KyJyssä oma Shettis samaisesta langasta roosan värisenä. Ja Emmi on suloinen!:)

  VastaaPoista
 3. Voi ihme, kun on taas upea huivi :) Sinulla on kyllä taitoa ja kärsivällisyyttä nuiden huivien tekoon. Itsekin tekisin mielelläni...vaan se taito vähän on hukuksissa ja vielä enemmän se kärsivällisyys ;) Mutta ehkäpä joskus! Kovasti ainakin innostavat Sinun kauniit huivisi yrittämään :)

  VastaaPoista
 4. Kyllä on taas upea huivi! Sinä se osaat ja kerkiät:)

  VastaaPoista
 5. kaunis höyhenenkevyt huivi. Ja kätevä tuo pingotusalusta.

  VastaaPoista
 6. Onpa kaunis ja herkkä huivi. Ihana!

  VastaaPoista
 7. Upea!
  Pingoitusalusta menee myös minun ostoslistalleni. Koiruus on suloinen, vaikka vähän multainen onkin :)

  VastaaPoista
 8. Mielettömän upea huivi, semmoinen "hengetön", kevyt tuulahdus! Miten ihmeessä siulla riittää kärsivällisyyttä tehdä tuommoisia luomuksia? Ei voi kun hattua nostaa ja kumartaa :D

  VastaaPoista
 9. Ihanainen huivi, oikea taidonnäyte. Minullakin olisi yksi vyyhti samaa lankaa jemmassa.

  VastaaPoista