torstai 14. heinäkuuta 2011

Terveisiä lomalta

Mitään valmista käsityörintamalla en ole saanut aikaan, joten lukemisen voi lopettaa vaikka tähän. Olen kesälomalla ja puuhasteltavaa on riittänyt niin sisällä kuin puutarhassakin. Koska reissaan työkseni, olen lomalla kun ei tarvitse lähteä mihinkään! Viime viikolla laitoimme uudet pinnat pihamme kulkuväylille. Hyvä tuli, mutta raskas homma. Tässä vähän näkymiä

No, miten sitten kyhäilyni ja kyjyilyni etenevät? Ne etenevät hitaasti mutta varmasti. Päätin, että teen nuo kyhäilyt ensin alta pois ja keskityn sitten kyjyilyyn. Kyheistä kesken on vielä

KYH #1 Lanesplitter-hameKYH #21 Huivi omaa designia, lankana Manos LaceKYH #22 Windsbraut Padua, lankana Teetee ElegantKerron näistä projekteista tarkemmin, sitten kun ne valmistuvat. Kyjyily ei oikein suju, aloituksia olen kyllä tehnyt jo 7, mutta niistä ainakin palmikkopolvisukat menevät purkuun, sillä niistä on tulossa aivan liian isot. Täytynee kai vaihtaa ohuempaan lankaan tai vaihtaa mallia. No, eiköhän tuo aika hoida ja sukista joskus tulee jotain jos on tullakseen.

Lomaterkuin Ihalaiska

3 kommenttia:

  1. Hyvällä mallilla on sulla nuo kyhäilyt, eikä kyjyilytkään huonosti ole. Kauniit pihatiet teillä on, siistin näköiset :)

    VastaaPoista
  2. Kyllä on hyvän näköiset pihatiet, urakointi helteillä siis kannatti! Tsemppiä niin kyhäilyyn kuin kyjyilyynkin :)

    VastaaPoista
  3. Täällähän heiluu puikot niin kyhyissä kuin kyjyissäkin! :) Jään odottamaan lisäjuttua tuosta hameesta, se näyttää jo nyt niin herkulliselta! :)

    VastaaPoista