tiistai 26. huhtikuuta 2011

HHV17 Vaaleanvihreä Minttumaari

Tästä langasta piti tulla ihan jotain muuta kuin Minttumaari, mutta vaikka kuinka yritin, niin ei, lanka oli päättänyt tekeytyä Minttumaariksi, johtunee varmaan vaaleanvihreästä väristä. Ei auttanut muu, kuin tikutella langan tahdon mukaan...



Malli: Minttumaari
Lanka: Schachenmayr nomotta, Rheuma Thermal Wolle
Menekki: ~80g
Puikot: 4,5 mm Knit Pro pyöröt



Lanka on aivan ihanan pehmeää ja riittoisaa. Kerässä oli metrejä 310, joten kaksi kerää riitti oikein hyvin tähän huiviin ja vielä jäi lankaa jäljellekin. Huivi on muuten tehty ohjeen mukaan, mutta 2-kaaviota tein vähän reilummin ja huivista tuli sitten vähän turhankin suuri. Tämä on kuitenkin tarkoitettu reilusti hartiahuiviksi vaikkapa vilpoisiin kesäiltoihin, joten ei kai silloin koosta haittaakaan ole.


Huivista oli vaikea saada kuvia, ainakaan siten, että värisävy näkyy oikein. Ilma oli aurinkoinen ja tuulinen, joten kuvatkin ovat sitten vähän sinne päin.



Huiviin olen ihan tyytyväinen ja tämän kai sitten kehtaan antaa lahjaksikin. Huivi lähtee tällä viikolla uudelle omistajalleen!

Emmikin on ollut työntouhussa, sillä vahtikoiran pitää vahtia pihamme lisäksi myös ilmatilaa. Emmi on hovawart (Hova=der Hof eli Piha ja wart=der Wächter eli vartija). Lintujen kevätmuutto on parhaillaan meneillään ja aika paljon joutsenia ja hanhia lentää meidän ilmatilassamme ja pitää siis Emmin kiireisenä...

4 kommenttia:

  1. Kaunis huivi ja varmasti pehmoinen ja miellyttävä pitää ihoa vasten! Kyllä on suloinen koira!

    VastaaPoista
  2. Kaunis on huivi. Meillä mäyrikset haukkuvat ilmatilasta naakat ja välillä lentokoneetkin.

    VastaaPoista
  3. Nätti tuli! On se vaan hassua miten langoilla on oma tahto:-)
    Emmille terveiset. Taitaa olla tämä kevätaika rankkaa sille?

    VastaaPoista