tiistai 25. helmikuuta 2014

Uusia sukkalankaihanuuksia


Puotiin on tullut ihania sukkalankoja enkä sitten millään malttanut pitää näppejäni niistä erossa. Ja tottahan se on hyvä tekosyy, että uudet langat pitää testata ihan itse ;-)

Ensimmäisenä Schoppelwollen ihanuus, psykedeeliset sukat eli kuvio läikittyy ihan eri tavalla riippuen sitä, montako silmukkaa kerroksella on. Lanka on pakattu hauskahti kahdelle eri kiekolle, joten tästä saa kaksi samanlaista sukkaa ilman että tarvitsee etsiä aloituskohtaa. Sukat tein perinteiseen tapaan ylhäältä alas sukkapuikoilla sukka kerrallaan, vaikka tämä lanka on kuin luotu looppaamiseen.


Malli Oma perussukka 5/12
Lanka  SchoppelWolle Cat Print hand-dye Collection Single Disk
Menekki 68g
Puikot 2,5mm KnitPro sukkikset

Seuraavana pinkit eläinkuosisukat. Tämä on Svarta Fåretin uutuusväri ja kieltämättä sukista tuli makeat!


Malli Oma perussukka 3/12
Lanka Svarta Fåret Frost
Menekki 56g
Puikot 2,5mm KnitPro sukkikset

Viimeisimpänä Hjertegarnin tiikerisukat ja tällä kertaa valkoisena, yhdet olen keltasävyisenä tehnytkin. Nämä ohuet villasukat ovat näppäriä niin kengissä kuin työsandaaleissakin.


Malli Oma perussukka 2/12
Lanka Hjertegarn Safari
Menekki 50g
Puikot 2,5mm KnitPro sukkikset

Puotiin saapui myös ihanaa Sterk alpakkasukkalankaa Du Store Alpakalta. Tein innnoissani siitäkin sukat ja laitoin ne pakettiin ja paketin postiin. Niin matkasi sukat isälleni syntymäpäivälahjaksi, mutta kaikessa tohinassa en muistanut ottaa niistä kuvaa. No, alpakasukkalanka on niin ihanaa, että eivät takuulla jää viimeisiksi tekemikseni alpakkasukiksi.

Mutta se on nyt vissiin kevät, sillä olen kaivanut virkkuukoukun esiin ja sitä on tullut heiluteltuakin ahkerasti!
 

2 kommenttia: