torstai 20. helmikuuta 2014

Savolaisen tröijy


Piti sitten kuitenkin tehdä Mesa. Aluksi en innostunut hommasta ollenkaan. Ystäväni keksi kaikenlaisia mahdollisia houkuttumia, mutta ei, vinttura mikä vinttura, en tee. Sitten hän ohimennen mainitsi taikasanan, joka upposi ja se taikasana oli tietenkin jämälanka. Tarkoitus kun on tänä vuonna tuhota jämälankoja kaapin perukoilta, niin siihen saumaan tämä projekti sopii kun nenä päähän. Paitsi että ei, ei tähän jämälankoja mennyt kuin yhteensä vajaa 50g, loput olivatkin sitten ihan uusia hankintoja, jotta siinä mielessä projekti ei mennyt kuten piti. 

Sitten tähän puseroon, vino se on kuin Pisan torni, siis ihan selevästi savolaisen tröijy, katsokaa vaikkaPuseroa oli mukava tehdä ja rakenne on mielenkiintoinen. Ja minä joka en hirveästi ohjeita lue, niin tein tämän jopa melkein ohjeen mukaan paitsi että hihat aloitin aiemmin kuin ohjeessa ja onneksi aloitin, sillä muuten tämä olisi ollut mahdoton pidettävä. Päällä pusero ei kuitenkaan näytä enää hassulta 


Malli Enchanted Mesa
Lanka Hjertegarn Fine Highland Wool
Menekki 264g
Puikot 5,5mm KnitPro pyöröt

No, mitä tästä muuta sanois? Aika kiva, lanka on aivan fantastisen ihanaa, mutta jotenkin vaan tuntuu, että pohjalaisen päälle ei tämmöinen savolaisen tröijy oikein istu tai sitten muuten vaan olen tympääntynyt koko puseroon. Taidanpa laittaa tämän joksikin aikaa kaapin perukoille kypsymään ja katselen sitä uusin silmin vaikkapa syksyllä.


Sukkiakin olen saanut läjän valmiiksi, mutta niistä toisella kertaa, sillä tämä lähtee viikonlopuksi muodostelmaluistelun SM-kisoihin kannustamaan Stelloja. Mukavaa viikonloppua!


9 kommenttia:

 1. Minäpä tykkään tuosta valtavasti! Taidan tehdä itsellekin. Olisikin pitkästä aikaa sellainen neule, jota tekisin ihan ohjeesta. Värit on ihan miun silmän mukaset.

  VastaaPoista
 2. Tuohan istuu niin nätisti päällä. Minuakin houkuttais tämä malli niin mahdottomasti, juuri semmoinen vinksin-vonksin-paita joista tykkään. Harmi vaan kun olen niin huono englannissa, ettei innosta ruveta edes yrittämään ohjeen suomentamista. Ihana tämä kuitenkin on ♥♥♥

  VastaaPoista
 3. Tuo on ihan hauskan näköinenm, tykkään, vaikken ravelryn puseroista oikein ole innostunutkaan. Nyt voisin jopa innostua, varsinkin siitä jämälankaideasta.. ;oDD

  VastaaPoista
 4. Hieno Mesa! Se on kyllä jännä malli, ensimmäisen kerran, kun näin sen en tykännyt yhtään, mutta toisten versioita katsellessa on minunkin alkanut tehdä mieli omaa Mesaa.

  VastaaPoista
 5. Tosia upea Mesa:) voi sentään rupeaa ihan kutkuttamaan, että laittaisi tuhousvimman jämille käyntiin.

  VastaaPoista
 6. Onpa hauskan näköinen pusero :)

  VastaaPoista
 7. Tuo malli on kyllä niin jännä. Jotenkin mitä enemmän sitä katselee niin enemmän se alkaa houkuttelemaan. Sinun Mesasi on hieno ja näyttää päälläsi oikein hyvältä.

  VastaaPoista
 8. Hauska pusero, ja sehän istuu oikein hyvin =)

  VastaaPoista