lauantai 1. kesäkuuta 2013

Toinenkin raitapaita


Vielä olis yksi raitapaita raportoitavana ennen kyh-töitä. Keväämmällä yritin tehdä hienompaa kuin osaan eli vesiputouskauluksellista raitapaitaa bambu-langasta, mutta eihän se onnistunut. Niinpä värkkäsin äkäpäissäni purkulangoista kaksi tavallista puseroa, tässä niistä toinen


Malli Raitapaita, oma säätö
Lanka Hjertegarn Blend Bamboo
Menekki 330g
Puikot 3,0mm KnitPro pyöröt

Tämänkin puseron tein tapojeni mukaan ylhäältä alas ilman sauman saumaa. Ja jos tämmöinen saumattomuus kiinnostaa, niin syksyllä olisi tarkoitus neuleilloissamme opetella tämä tekniikka.



Melkein valmis tämä pusero on ollut jo jonkin aikaa, muutama langanpää oli jäänyt päättelyä vaille.  Kukahan se meillä alkaisi viimeistelemään kaikki tekemäni neuleet, viimeinen rutistus kun tuntuu aina jäävän, kun kaikkea muuta puuhasteltavaa ilmaantuu.

Ja sitten päästäänkin kyhäilyyn. Aloittelin urakan tänään. Ensimmäisen sukan vastasyntyneiden teholle olen saanut tehtyä, mutta orpona se odotteleen vielä paria


Sukkia on tarkoitus tehdä yhteensä 10 paria. Samoin sytomyssyjä olisi tulossa 10 kpl. Ensimmäiseen myssyyn olen jo silmukat luonut ja muutaman kerroksen kutonutkin ja yllätys, yllätys, lanka on Blend Bamboota! Lisäksi aloittelin tunikaa tyttärelleni, jonka on tarkoitus valmistua ennen kesäkuun puoliväliä, syntymäpäivälahjaksi siis. Saa nähdä miten sen kanssa käy!

Mukavaa viikonloppua kyhäilyn merkeissä!

2 kommenttia:

  1. Pirteä paita. Oikein kesäinen :)

    Sulla onkin hyvä kohde KYH:n valmistuneille töille. Arvokasta auttamista!

    VastaaPoista