torstai 20. kesäkuuta 2013

Kässänurkka kuntoon!

 
 Hui kauhistus, millaiseen kuntoon kässänurkkani on päässytkään!


Kyhäilyssä kun kesken on useampikin projekti, niin keskeneräisiä ja valmiita töitä lojuu joka paikassa. Lisäksi kaikenmoisia tarvikkeita on kässänurkkani joka kulmalla ja kaikki iloisesti sekaisin. Jo perhesovunkin takia piti asiaan tulla vihdoin muutos. Niinpä virkkailin koreja, joihin saisi upotettua aika määrän lankaa ja keskeneräisiä projekteja. Ja vaikka kyhäily ei olisikaan kesken, niin aina tuota tuppaa jos jonkinmoista projektia olevan meneillään, joskus enemmän, joskus vähemmän, mutta yleensä enemmän :-)

Virkata värkkäsin siis koreja ja pienempien korien lisäksi vielä yhden vähän isomman, johon jo mahtuu useampi suurempikin projekti ja niihin kuluvat langat


Malli Kahvallinen kori
Lanka Lilli ontelokude
Menekki 2,1kg
Koukku 10mm

Toki tämä kori on isompi kuin ohjeen kori, sillä virkkasin pohjaan kolme ylimääräistä kierrosta ja korkeuttakin tällä korilla on vähän enemmän kuin ohjeen korissa. Lisäksi reunat virkkasin siten, että tein joka toisen kerroksen kiinteitä silmukoita. Pysyy kori pikkaisen paremmin kuosissaan. Tosin tyhjänä tämän korin ei tarvitse olla, kun sisällä on lankakerä poikineen. Korin tein kahdella eri värillä ja minusta siitä tuli ihan hyvä.

Näillä virkkaamillani koreilla taltutin kässänurkan kaaoksen, ainakin vähäksi aikaaEilisen päivän aikana jäjestelin myös lankavarastojani, purin erinäisiä keskeneräisiä tekeleitä ja kerin lankoja sieviksi keriksi. Järjestin myös pikkuruisen kässälipastoni ja yllättäen siellä on nyt jopa tilaakin. Ylimmässä laatikossa on erinäisiä tarvikkeita ja alemmissa laatikoissa valmiiksi kerittyjä lankoja
Eikä tässä vielä kaikki, sillä nyt kun tämän järjestelyhomman aloitin, niin se jatkuu yläkerran kässähuoneessani. Siellä sitä tekemistä riittääkin, enkä eilisen vapaapäiväni aikana päässyt kuin vähän alkuun, mutta siitä kerron lisää, kunhan homma etenee. 

Mukavaa Juhannusta!


9 kommenttia:

 1. Ai kun tuli kotoisa olo kun näin kässänurkkauksesi ennen siivousta:) Hyvää juhannusta:)

  VastaaPoista
 2. Minustakin tuo ensimmäinen kuva oli niin kotoisan oloinen! ;o))

  VastaaPoista
 3. Ihanhan tuo näyttää normaalilta ;)

  Aurinkoista keskikesänjuhlaa :)!!!

  VastaaPoista
 4. Hyvältä näyttää. Minä on virkannu tähän kässänurkkaukseen yhden ison korin. Olis ollu varmaan kätsympi virkata vaikka kolme pienempää koria. Hyvää Juhannusta!

  VastaaPoista
 5. Kivasti menee langat ojennukseen uusii koreihin. Hyvää juhannusta :)

  VastaaPoista
 6. Niiin tutun näköistä? Kokemuksesta tiedän, miten ihana olo tulee kun saa vähän järjestystä aikaiseksi, eikä siihen sitten loppujen lopuksi niin kauankaan mene.

  Miten kauan sulla pysyy tuo järjestys?

  Vaikka miten toitottaisin itselleni, että nyt ei saa päästää rehottamaan, niin eikös olekin ihan hetken kuluttua taas meno entinen ja kaikki sikinsokin.

  VastaaPoista
 7. On kyllä kovin tutun näköistä tuossa ekassa kuvassa! ;) Maltatkohan sinä nyt tehdä kässyjä, kun voit ihailla siistiä nurkkaasi. Niin tai näin, ihanaa juhannusta!

  VastaaPoista
 8. Voi, tuo eka kuvahan näyttää ihan kuin minun käsityönurkkaukseltani, vaikkakin, mulla on vielä enemmän noita muovikasseja ja nyssäköitä täynnä lankoja, ja kaikki tasot pursuaa kaikenlaista sälää langanpätkistä neuleohjeisiin, joten tuttua juttua.... Milloinkahan sitä omansa saisi noin siistiksi (hetkeksi aikaa). Ihanaa juhannusta!

  VastaaPoista
 9. Niin tuttua tuo ensimmäinen kuva paitsi että minulla on kaksi nurkkaa, joista toinen on täynnä ufoja ja valmiita neuleita käsityölehtien lisäksi. Toisessa nurkkauksessa, jossa istun, on myös täynnä ufoja ja yksi käsityölehtipino täynnä to do-tehtävää varten.

  VastaaPoista